SikSak

Vaihtelevaa neulontaa, käsitöitä, ompelua ja uuden perheenjäsenen odotusta.

perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Paketteja, paketteja, kivaa, kivaa...!!

Sain toissapäivänä postin mukana ilmoituksen noudettavissa olevasta paketista. Käsialasta tunnistin salaisen neuleystäväni, joka paljastui Miljaksi, Lohjalta. Hänellä ei ole itsellään blogia, mutta oli lähtenyt SNY:ään mukaan tyttärensä innoittamana :). Hain paketin eilen ja sisältä paljastuivat nämä:Ihanat punavihreät pikkusukat meidän tulevalle rinsessalle, neliraitaista seiskaveikkaa, helmikorujen ohjeita sisältävä kirja, setti helmiä, siimaa ja jonkinlainen neulonta-apuväline, jollaista en ole ennen nähnyt, mutta epäilen, että sitä käytetään silloin, kun silmukoita jätetään neuleessa lepäämään... korjatkaa viisaammat jos väärässä olen. Paljon paljon kiitoksia, helmiohjeet ovat todella mielenkiintoisia ja niitä olenkin kaivannut, sillä helmiä minulta löytyy jo toissakesäiseltä helmenhamstrausinnostukselta. Tuota raitalankaakaan en ole vielä aiemmin kokeillut, joten nyt sitäkin pääsen testailemaan!

Aikaisempi Miljan lähettämä paketti sisälsi mukavanmukavaiset olostelusukat, jotka parhaillaankin jalkojani lämmittävät ja kauniin vihreät tumput (kuvissa alla). Molemmat olivat sopivan kokoiset. Suurkiitokset näistäkin :)

Tänään sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista ja postiluukusta tuli tänäänkin odotettu paketin saapumisilmoitus... Äitiyspakkaus odottelee postissa ja viikonloppuna pääsen tutustumaan sen sisältöön, jos miekkonen vaan pääsee tarpeeksi aikaisin töistä, että ehtii postissakin vielä käydä. Voi jotta on jännää!

Ihanaa, mies ehti postiin ja katsottiin pakkausta jo läpi sen verran, että kaikki luvatut tuotteet sieltä ainakin löytyivät. Kyllä ne pikkuruiset vaatteet ovat niin suloisia. Kaksi isohkoa pahvilaatikollista niitä jo olen ehtinyt hamstraamaan huuto.netistä ja kirppareilta... Hihi, eipähän sitten heti lopu kesken.

Viimeisessä ultrassakin kävimme toissapäivänä ja kaikki näytti olevan kunnossa. Valtavan vatsani uumenista löytyi sopivan kokoinen kohtu ja lapsi on sopivan kokoinen. Turhaan siis jouduin käymään sokerirasituskokeessakin, mutta ei se mitään, nyt on todella huojentunut olo. Ultrauksen suorittanut todella taitava ja mukava ylilääkäri sanoi, että seuraavaksi sitten äippäpolille vasta, kun synnytys alkaa. Tässä pienet joulutöppöset, kuten lääkäri ihanasti asian ilmaisi:1 Comments:

  • At 6/12/06 09:05, Anonymous tarja said…

    Hei ja kaunis kiitos Sinulle mukavista yllätyspaketeista. Oikein leppoisaa joulunodotusta.

     

Lähetä kommentti

<< Home